Lieve mensen,

Van 10 augustus t/m 16 augustus is ons restuarant gesloten. We gaan er even een weekje tussenuit. We hopen jullie allemaal na de vakantie weer te zien.

 

Resereren kan online of telefonisch via 050-7370117. Omdat we vanwege corona maar een paar tafels kunnen bezetten in het restaurant maken we tijdelijk gebruik van tijdslots. Overdag en aan het begin van de avond hebben wij deze tijdslots ingedeeld in periodes van twee uur. Aan het eind van de avond is er meer ruimte voor uitloop. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

Even lekker borrelen, buiten of thuis?

Onze picknicktas zit boordevol lekkernijen. Meer dan genoeg om met z'n tweeën stevig van te eten.

Om het geheel zo duurzaam mogelijk te houden werken we met statiegeld. Op deze manier kunnen we zo veel mogelijk recycelen en blijft het gebruik van plastic beperkt.

OVER PERNIKKEL

Wie we zijn...

De naam Pernikkel is afkomstig van het Vlaamse woord “Pernikkelen” – een onweerstaanbare drang hebben naar…

“Eten vertelt een verhaal. Het is zoveel meer dan alleen maar je dagelijkse voedingsstoffen binnenkrijgen. Het gaat over de manier waarop we leven en over onze relaties met anderen. Eten is een sociaal en cultureel fenomeen dat mensen samenbrengt.”

Wij zijn Sieta Schellinger en Rein van der Velde en samen hebben wij Spijslokaal Pernikkel geopend. We zijn nu vijf jaar bezig en het blijft leuk en afwisselend werk. We zijn trots op wat we hebben neergezet.

 
Laat een bericht achter
 

PERNIKKEL

Wat we doen...

ONTBIJT - LUNCH - DINER

Pernikkel heeft een kleine kaart met daarop diverse ontbijt-, lunch- en dinergerechten. We proberen zoveel mogelijk zelf te maken en alleen te werken met onbewerkte producten. Wij vinden duurzaam, lekker en gezond eten belangrijk. We gebruiken daarom het liefst ingrediënten van lokale bedrijven en werken we zo veel mogelijk met verse seizoensgroenten.

 

OPENINGSTIJDEN

Kom langs!

Vanaf 3 juni :)


Wo: 10:00 - 21:00
Do: 10:00 - 21:00
Vri: 10:00 - 21:00
Za: 10:00 - 21:00
Zo: 10:00 - 21:00

 

CONTACT

Reserveren kan online of telefonisch, voor andere vragen kunt ons mailen

info@pernikkel.nl

Aweg 2  9718 CS Groningen

050 737 0117

promo2.jpg
 
 

050 737 0117

©2018 by Pernikkel. Proudly created with Wix.com