top of page

Over Pernikkel

Begin 2022 ging Pernikkel open met een nieuwe eigenaar en een nieuw team. Het team vernieuwde het concept en richtte zich volledig op de kernwaarden troepvrij, huisgemaakt en lokaal. Troepvrij ontbijten, lunchen borrelen, vergaderen of een feestje vieren doe je bij Pernikkel.

Leveranciers-1950.png
kaart_4.png
All day breakfast bij Pernikkel
Pernikkel preview-01.jpg

Missie

Dit is wat het team van Pernikkel elke dag doet: mensen bewust maken van de (gezondheids)voordelen van troepvrij eten en lokaal zaken doen.

Visie

Pernikkel heeft een grote ambitie: een wereld waarin troepvrij eten en lokaal zaken doen de norm is. We willen dus een troepvrije wereld. Dat gaat niet lukken. Maar dat betekent niet dat we niet de intentie hebben.

Kernwaarden

Onze kernwaarden is waar wij voor staan. Alles wat wij doen past bij onze kernwaarden:​
 

  • Troepvrij

  • Huisgemaakt 

  • Lokaal

Troepvrij

Iedereen maakt zijn eigen voedingskeuzes. Eet jij vegetarisch, vegan of vlees en vis? Wij zijn niet voor of tegen. Bij ons eet je wat goed voelt voor jou. Waar we wel tegen zijn is troep. Bij ons krijg je altijd eten en zonder troep. Dat betekent: geen pakjes, zakjes, e-nummers en andere ellende.

Huisgemaakt

Alles wat je bij ons krijgt is huisgemaakt. Door onszelf of door een van onze lokale partners. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze fruitkistenkast. Daar staat onze huisgemaakte kombucha te fermenteren. 

Lokaal

Wij streven naar een wereld waar lokaal zaken doen de norm is. Alle ingrediënten en producten komen van lokale leveranciers. En we zijn trots op onze lokale partners en leveranciers. Je vindt ze in ons restaurant op de muur. 

All day breakfast

Pernikkel is hét restaurant in Groningen voor ontbijt. Geniet de hele dag van troepvrije en huisgemaakte ontbijtgerechten van lokale producten. Vijf dagen in de week, vanaf 9.00 uur.

Werken bij Pernikkel

Durf jij jezelf te zijn? Dan is Pernikkel een plek waar jij wilt werken. 

Twijfel niet, loop gewoon binnen en we drinken graag een kop koffie met je. 

bottom of page