top of page

Huur Pernikkel als uw privé vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor uw volgende zakelijke bijeenkomst of vergadering? Zoek niet verder! Restaurant Pernikkel biedt de perfecte setting voor al uw zakelijke evenementen. Gelegen in het hart van de stad, combineert Pernikkel een sfeervolle ambiance met moderne faciliteiten, waardoor het de ideale plek is voor productieve en onvergetelijke vergaderingen.

 

Waarom kiezen voor Pernikkel?

 

Sfeervolle en inspirerende omgeving

Bij Pernikkel geloven we dat de omgeving een grote invloed heeft op de productiviteit en creativiteit. Onze ruimte is stijlvol ingericht met een warme, huiselijke sfeer die uw team helpt zich op hun gemak te voelen en open te staan voor nieuwe ideeën. De natuurlijke lichtinval en het groene interieur creëren een rustige en inspirerende omgeving, weg van de hectiek van het kantoorleven.

 

Voorzien van verschillende faciliteiten 

Onze vergaderruimte is uitgerust met faciliteiten die u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst. Of u nu een kleine, intieme vergadering organiseert of een grotere bijeenkomst plant, wij hebben de ruimte en middelen om aan uw behoeften te voldoen.

 

Lokaal, troepvrij en huisgemaakt eten

Wat is een vergadering zonder lekker eten en drinken? Bij Pernikkel zorgen we ervoor dat uw team niet alleen gevoed wordt met ideeën, maar ook met heerlijke gerechten. Onze chef-koks bereiden gezonde en smaakvolle maaltijden die uw energie op peil houden. Van een uitgebreid ontbijt tot een voedzame lunch en van snacks tot diner, wij verzorgen het allemaal. Uiteraard houden wij rekening met speciale dieetwensen en allergieën.

 

Flexibiliteit en maatwerk

Geen twee vergaderingen zijn hetzelfde, en daarom bieden wij flexibele arrangementen die aangepast kunnen worden aan uw specifieke wensen. Of u nu een halve dag, een hele dag of zelfs meerdere dagen wilt boeken, wij stellen graag een pakket op maat samen. Onze gastvrije medewerkers staan klaar om u te helpen bij het plannen en organiseren van uw evenement, zodat alles vlekkeloos verloopt.

 

Gemakkelijke bereikbaarheid

Restaurant Pernikkel is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. We bevinden ons in het centrum, op loopafstand van diverse parkeergarages en openbaar vervoer opties. Hierdoor is uw team altijd snel en eenvoudig ter plaatse.

 

Boek vandaag nog uw vergadering

 

Bij Restaurant Pernikkel begrijpen we het belang van een effectieve en aangename vergaderomgeving. Wij bieden de vergaderlocatie aan tot 40 personen. Laat ons uw zorgen wegnemen en uw vergadering transformeren tot een inspirerende en productieve ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw reservering te maken.

 

Stuur een e-mail naar info@pernikkel.nl voor meer informatie. Wij kijken ernaar uit om u en uw team te verwelkomen in Pernikkel, de perfecte locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Waarom vergaderen bij Pernikkel?

Privacy

De ruimte volledig voor jou en jouw gezelschap

Vers bereide maaltijden

Tijdens uw bijeenkomst maken we gerechten a la minute voor u klaar

Unieke locatie

Met de sfeer, het eten, persoonlijke aandacht en goed bereikbare locatie maakt Pernikkel uw vergadering uniek! 

bottom of page